Wednesday, May 24, 2006

Tagged By Gops & Shree

As i mentioned in my prev post, went for a break to madurai (4 days - G'pa & ma home) & kallidai (in t'veli dt to see my parents after 5 months)
athukulla Pasamudan Gops & Shree tag pannitaanga.. (nalla irunga rendu perum)

sari, in the mean gapula, official matteraa chennai visit vera irunthathu. so 2 days in chennai. sema suthifying. actually i was thinking of a bloggers meet at chennai. (Aama inga bng'lre la kizhuchaachuu, intha ammu vaye meet panna mudiyalai).

but coz of no plans, let me leave it this time. next time, we'll plan and organise in gud manner. enna makalee ok vaa? (i guess, many pple from our circle r in chennai except gops, shree, usha, arjun)..

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.
Ans. No book here, (I’m from web café)

2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
Ans. Yeeh, I got it. But near by person looks at me differently. Gr..rrr.

3. What is the last thing you watched on TV?
Ans. News

4. Without looking, guess what time it is?
Ans. 2.35 PM

5.Now look at the clock, what is the actual time?
Ans 2.40 PM

6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans. Fan sound. (A/c out of order in this café. Another Gr..rrr)

7.When did you last step outside? What were you doing?
Ans. By 1.35 pm to Jeyachandran stores for a jeans. just did window shopping

8.Before you started this survey, what did you look at?
Ans. He hee, people watching (site adichufying). where did these all gals went..? suthaa wasteee...

9.What are you wearing?
Ans. Tshirt and denim blue jeans

10.When did you last laugh?
Ans. at 12 pm in my old company at Taramani

11.What is on the walls of the room you are in?
Ans. That stupid (out-of-order) A/C.
12.Seen anything weird lately?

Ans. People are mad on shopping at ranganathan st.

13.What do you think of this quiz?
Ans. quiz??. Gr..rrr

14.What is the last film you saw?
Ans. Thirupachhi (in the bus travel at nite) oreeeee kothhuuuuu.

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans. A beautiful saree (silk cotton – Maroon colour) for my mother. (namiteenga thaneee 

16.Tell me something about you that I dunno
Ans. Enathaee solvenuga?

17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
Ans. stop spitting in public places. (chennai pple aniyayathukku thuparaanga)

18.Do u like to Dance?
Ans. Very much. (Asin kooda sernthu adinaaa superaaa irukkum, hope arjuna and kutti won’t object or restrict Asin )

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans. Aparajithaa.. (konjam over speedaaa thaan porenoo?)

20 Imagine your first child is a boy, what do you call him?
Ans. Aparajith

21.Would you ever consider living abroad?
Ans. Deeply thinking of all pros and cons.

22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans. So kind of U.

19 comments:

Gopalan Ramasubbu said...

Aparajith/Aparajitha na enna meaning Ambi?

வேதா said...

aparajith, anniyan padathoda remake thana?

kuttichuvaru said...

enakkum intha tag pending-la irukku, pannanum :-)

Asin kooda dance naan object pannuven!!

Syam said...

Asin kooda dance naanum object pannuven...until unless ennayum aathathula sethikira varai....

daydreamer said...

Ivanga ellam object panradhu irukkatum..mudalla asin object pannama irukkangalaanu parunga.. romba thaan confidence umakku

ambi said...

@gops,& veda, aparajitha is a devi name comes in chandi paarayanam,means who can never be defeated. i used to worship her if i'm in any critical situation. she used to bring victory to her devotees. also there was a king named aparajith in the history.

@veda, film nameaa? gr..rrr

@kutti, theriyum nee object panuvenu!

@syam, Ahaahaa, seri, seri, sidela oru oramaa adunga. :) (jus kidding..

@daydreamer, he hee,asin thaan dance aadanum proposeee panninaa..

gayathri said...

Asin -a??
wat happened to ur ice kutty ;)

Ponnarasi Kothandaraman said...

Hi,
Came here 2 tag..Jus saw u r alreeady taged.. Ur tag
was a nce read :)

Shuba said...

.Do u like to Dance?
Ans. Very much. (Asin kooda sernthu adinaaa superaaa irukkum, hope arjuna and kutti won’t object or restrict Asin )...........hahhaa kutti and arjun are honoured!so u also in this tag niraivetttrum padalam!gud gud.

கீதா சாம்பசிவம் said...

ஹெல்லோ அம்பி, தங்கக்கம்பி, சொல்லாமல் கொள்ளாமல் ஊருக்குக் கம்பி நீட்டிட்டீங்களே! சென்னையிலே இருந்து கொண்டு என்னைப் பார்க்காமல் போனதை வன்மையாகக் கண்டிக்கிறேன். (உங்க அம்மா பேர் என்ன மங்கையா? பத்மாசனியா?) உங்கள் வரவு நல்வரவு ஆகுக. டுபுக்கு ஒரு நாள் டுபுக்குனு வந்தார். டுபுக்குனு போயிட்டார்.

Usha said...

eppadinga,kadavul "so kind of you" solvara? avar ayyo-nu odama irundha serdhan ;)

shree said...

thanks ambi. rendu kulandhaikkum aprajith nu start panni per vechi, nenga yepdi short panni koopduveenga, rendum odi vandhudume?? anyways, nice name. cycle gapla asin kooda dance apdi ipdinu build pannittaye. sari illa.
so kind of you - nenappu dhangannov!

Arjuna_Speaks said...

machi ambi - I dont think I wuld mind - he he he - lol..btw - r u in orkut??

கீதா சாம்பசிவம் said...

அம்பி, என்ன புது பதிவே காணோம். இப்போ எல்லாம் என் பதிவுக்கும் வருவது இல்லை. மனுவிற்கும் வேலை ஜாஸ்தி போல இருக்கு. அவரும் வருவது இல்லை சுத்தமாக.
மதுரை அந்தக் காலத்தில் ஒரு 16 வருடம் முன்னால்,( என் வயது 16 தான் தெரியுமா?) 61 இல்லை. இப்போ அதி பாதி 8 தான்.
நான் பாரத்தது என் சொந்த ஊர். இப்போ பார்ப்பது மதுரை என்னும் வேறு ஏதோ ஊர்.

கீதா சாம்பசிவம் said...

அம்பி, என்ன புது பதிவே காணோம். இப்போ எல்லாம் என் பதிவுக்கும் வருவது இல்லை. மனுவிற்கும் வேலை ஜாஸ்தி போல இருக்கு. அவரும் வருவது இல்லை சுத்தமாக.
மதுரை அந்தக் காலத்தில் ஒரு 16 வருடம் முன்னால்,( என் வயது 16 தான் தெரியுமா?) 61 இல்லை. இப்போ அதி பாதி 8 தான்.
நான் பாரத்தது என் சொந்த ஊர். இப்போ பார்ப்பது மதுரை என்னும் வேறு ஏதோ ஊர்.

Viji said...

enna parigasam panni sirichinga illa... enna ore velaya?? kekkave sandhoshama iruku. nalla venum! :P

unknown said...

hey ni kadaisi varakkum enna parka porathu illa..
eppo velai kidaichathukku treat....

Harish said...

hmmm...ambi ...nadakattum nadakattum...
edho MLA velai koduthu vaangara maadhiri teriudhu...aatchi pidikka poreengala???
Badrakaali vandu aapu vekka poraa...

奇堡比 said...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信